Beyond detox

Beyond Detox.

Voel jij ook dat het goed voor je zou zijn om te detoxen en je levensstijl wat aan te passen? Heb je belemmerende kwaaltjes en beperkende gedachten die je nu echt los wilt laten zodat het je niet langer belemmert om je goed te voelen, iedere dag? En vind je het ook lastig om uit te zoeken wat nu eigenlijk de beste voeding en vorm van beweging voor je is en hoe je dat dan thuis, tot een eenvoudige, eigen levensstijl kunt maken?
In april vorig jaar zijn wij de inspirerende pilot van onze eerste Beyond Detox gestart met een kleine groep. Binnenkort starten we met detox retreats voor iedereen die dit aanspreekt: gezond, fit en je vrij voelen door begeleiding op het gebied van bewustzijn, voeding, beweging en ontspanning.

Op onze retraites en workshops komen we bijeen om de gezondste sappen, soepen salades te maken, te bewegen en veel kennis op te doen over wat ons lichaam en geest voedt voor een gezond en fit leven.
Glazen tarwegras sap

Je kunt ook heel simpel alvast thuis beginnen met een rijke aanvulling op je dagelijkse voeding en/of al gaan detoxen thuis, door een of twee zakjes zaden te drinken op een dag.

Een nieuwe vinding van biologische zaadvoeding waardoor Coen en ik ons opmerkelijk beter voelen in korte tijd en wat we daarom delen:

beter slapen, betere doorbloeding, helder hoofd, meer ontspannen darmen, betere weerstand, niet veel andere supplementen meer nodig, betere suikerspiegel balans gedurende de dag, geen schuldgevoel bij (eigenlijk nooit genoeg) dagelijkse groente- en fruitgebruik, ook voor de kinderen is het goed te nemen en een grote aanwinst voor de groei en gezondheid, goed bij veel sporten, gemaakt om sneller te herstellen bij ziekten, enorm rijk aan antioxidanten tegen veroudering en ziek worden of ziek zijn, ontstekingsremmer en veel meer.

Mocht je meer willen weten hierover dan kun je ons bellen of mailen en een maand testen waarbij je zonder resultaten je geld terug krijgt.

We houden je op de hoogte van onze workshops!