Boeken

bb-bewustzijnstoestanden

Bewustzijnstoestanden

‘Bewustzijnstoestanden’ is een boek vol levensvragen en antwoorden zonder oordeel. Het boek geeft een geheel andere kijk op onderwerpen als vrij zijn, bewust leven, opvoeden, relaties, vrede, liefde, emoties, je verstand, de aarde, ziek zijn, verandering, hologrammen, de tijd, vrije wil, projecties, dromen, materie, de dood, angsten, dieren, depressie, buitenaards leven, god en chaos…

Lees verder

Bestel jouw exemplaar van Bewustzijnstoestanden bij bol.com

 

Reacties van onze lezers:

“Bij het lezen van je mooie boek over ‘Bewustzijnstoestanden’ werd ik enorm geboeid en geraakt door je heldere, authentieke manier van formuleren. Zo herkenbaar in het leven van alledag. Prachtig om vanuit de eenheid-van-alles geïnspireerd te mogen schrijven en de (schijnbare) tegenstellingen te laten zijn zoals ze zijn.”

“Bewustzijnstoestanden heeft me weer op het “voor mij” juiste pad gezet en me laten beseffen dat ik meer moet vertrouwen op mijn eigen intuïtie, vertrouwen hebben, gebeurtenissen van een andere kant bekijken, kortom: bewust leven. Coen Stenfert bedankt!”

“Een aanrader voor allen die zich meer op het leven willen richten!”

bb-ontstaanvanjezelf

Het ontstaan van jezelf

‘Blijf luisteren naar je eigen stem.

Zo weet je precies wat goed voor jou is.’

‘Het ontstaan van jezelf’ is een boek over het leven en over jou. Het helpt je om te weten wie en wat je bent. Zo leer je jezelf beter kennen, op jezelf vertrouwen en doe je van nature wat bij je past…

Lees verder

Boek met levensvragen en antwoorden voor mensen van 10 tot 110 jaar.

Te bestellen bij bol.com

 

Anderen over ‘Het ontstaan van jezelf’:

“De meest diepzinnige filosofische onderwerpen worden op een eenvoudige ontwapenende manier uitgelegd. Ongelofelijk knap gedaan met helder taalgebruik en integriteit. Wat mij betreft vergelijkbaar met boeken als ‘’De kleine prins’’ en ‘’Een gesprek met God voor kinderen”. Leeftijd? Voor mensen van 10 tot 110 jaar…”

Patricia van Walstijn, Chi Neng Instituut Europa

“Hier heb ik tenminste wat aan Pap, dit is een boek dat over mezelf gaat.”

Boris 14 jaar