Bewustzijnstoestanden

Bewustzijnstoestanden

bb-bewustzijnstoestanden-small

Bewustzijnstoestanden is een boek vol levensvragen en antwoorden zonder oordeel. Het boek geeft een hele andere kijk op onderwerpen als vrij zijn, bewust leven, opvoeden, relaties, vrede, liefde, emoties, je verstand, de aarde, ziek zijn, verandering, hologrammen, de tijd, vrije wil, projecties, dromen, materie, de dood, angsten, dieren, depressie, buitenaards leven, god en chaos.

We schreven dit boek door vragen te stellen en te luisteren naar de antwoorden vanuit het hogere bewustzijn waar onvoorwaardelijke liefde is. Deze antwoorden schreven we letterlijk op. Antwoorden die voorbij gaan aan ons denken, logica en oordelen. Door de manier waarop het is geschreven kun je de weg naar je hart, de natuur, weer terug vinden.

Het boek omvat de wijsheid die wij allen hebben en waarover we kunnen beschikken wanneer we maar willen. Ons doel is je weer te herinneren aan wat je eigenlijk al weet en voelt en zo ook je eigen bewustzijn veel meer aan te spreken.

Het is aan jou wat je ermee doet, maar ons doel is je aan het denken te zetten over dat er veel meer is dan je denkt. Je zult misschien ook vragen hebben die niet in dit boek staan. Deze kun je aan jezelf stellen en zien welke antwoorden jouw bewustzijn je geeft. Je merkt dat je tijdens en na het lezen van dit boek eenvoudiger met je eigen bewustzijn communiceert, omdat je situaties anders gaat zien.

Bestel jouw exemplaar van Bewustzijnstoestanden bij Bol.com

 

Wilt u ook reageren? Klik hier

Berichten (25)

Wiet van Ekdom

Reageer

Bij het lezen van je mooie boek over ‘Bewustzijnstoestanden’ werd ik enorm geboeid en geraakt door je heldere, authentieke manier van formuleren. Zo herkenbaar in het leven van alledag. Prachtig om vanuit de eenheid-van-alles geïnspireerd te mogen schrijven en de (schijnbare) tegenstellingen te laten zijn zoals ze zijn.
Inmiddels lees ik het boek voor de tweede keer. Echt een aanrader!
Bedankt Coen, en niet te vergeten Marjet voor je ondersteuning.

4 april 2014 at 11:29

Bo

Reageer

Beste Coen en Marjet,

Misschien vinden jullie het ook wel leuk om te weten dat ik zo vrij ben geweest om ‘Bewustzijnstoestanden’ bij mijn goede vriend en kinesiologie-leraar te meten op de schaal van Hawkins. Het boek mat 680.
CHAPEAUDELAHITI. 😉 HARTelijk, Bo

4 april 2014 at 11:30

Anoniem

Reageer

“Wat een fijn en makkelijk boek om te lezen. Ik heb het gevoel dat er van alles is getransformeerd in mijn energiesysteem terwijl ik aan het lezen was. Met name doordat ik veel dromen heb gehad die dagen. Het bijzondere van het boek vind ik dat het me helderheid heeft gegeven over een aantal van mijn programmeringen. Door dit bewustzijn heb ik nu een keuze om daarin te blijven of voor iets anders te kiezen. Dit geeft me een gevoel van vrijheid.

Dank voor jullie enorme openhartigheid.”

4 april 2014 at 11:31

Anoniem

Reageer

“Ik had een droom over jullie boek; elk boek was als een juweel dat iemand aangereikt krijgt.
Het heeft grote impact op de mensen.”

4 april 2014 at 11:32

Anoniem

Reageer

Bewustzijnstoestanden heeft me weer wakker gemaakt.

4 april 2014 at 11:32

Anoniem

Reageer

Dit boek is een eye-opener voor mij. Het is zo gemakkelijk om steeds te vergeten dat je je eigen leven maakt en je gedachten zelf vormgeeft. En dan weer afgeleid wordt, bewustzijnstoestanden heeft me weer op het “voor mij” juiste pad gezet en me laten beseffen dat ik meer moet vertrouwen op mijn eigen intuitie, vertrouwen hebben, gebeurtenissen van een andere kant bekijken, kortom: bewust leven. Coen bedankt!”

4 april 2014 at 11:32

Anoniem

Reageer

“Ik greep onmiddellijk naar het boek in de winkel, waarna ik de eerste vijf minuten al ondergedompeld was in je verhaal. Zeer toegankelijk, ook herkenbaar en ook schier onmogelijk om weer weg te leggen.”

4 april 2014 at 11:32

Anoniem

Reageer

“Ik heb al kleine stukjes hier en daar gelezen in het boek en ben erg onder de indruk tot nu toe! Stuk over kinderen gelezen en ja, herkenning maar ook weer uit/van mogen leren! Zeer zeker! Alvast dank, gaf mij zo veel steun dat stukje!”

4 april 2014 at 11:33

Anoniem

Reageer

Als je zoals ik nogal nuchter bent ingesteld is het een aangename verrassing een boek te treffen met een op het eerste gezicht “zwaar” onderwerp maar waarin de dingen zo vanzelfsprekend staan opgeschreven en in zo treffende en toegankelijke bewoordingen dat je na het lezen ervan wel moet denken dat deze schrijver niet alleen een directe lijn heeft naar zijn hart maar dat hij het jouwe ook meteen weet te raken. Een aanrader voor allen die zich meer op het leven willen richten!”

4 april 2014 at 11:37

Anoniem

Reageer

Elke keer dat ik met mijn bewustzijn afdwaal door externe factoren pak ik het boek kies een hoofdstuk dat mij op dat moment gevoelsmatig het meeste aanspreekt. Opmerkelijk is dat ik hierdoor veel meer uit de tekst haal en het dieper doorwerkt. Deze externe factoren hoeven niet alleen maar negatief te zijn. Ik vind het net zo belangrijk om na een positieve ervaring het boek te pakken en die ervaring samen met een stuk tekst te analyseren. Dit doe ik soms ook bij dromen die blijven hangen.

4 april 2014 at 11:37

Anoniem

Reageer

Ik zie het boek als een werkboek welke mij een handleiding geeft, een basis om via het vraag en aanbod mechanisme mijn eigen situatie en ervaring te analyseren en verder te ontwikkelen. Het mooie van dit boek is dat als ik vast kom te zitten in mijn eigen analyse ik het boek weer willekeurig open sla en aan de hand van jullie beschreven ervaringen weer terug kan komen bij mijn eigen basis.

4 april 2014 at 11:38

Anoniem

Reageer

Ik zie jullie boek als basis om mijn bewustzijn een enorme duw in een hogere richting te geven. Een niveau waar ik de laatste jaren maar niet doorheen kon of wilde breken.

Jullie boek is een deel van mijn leven gaan uitmaken.”

4 april 2014 at 11:38

Anoniem

Reageer

“We hebben al veel in jullie boek gelezen. Afgelopen weekend hebben we het meegenomen naar het Vondelpark en in het zonnetje aan elkaar voor gelezen. Diepe wijsheid staat erin. Heeft de entiteit die jullie inspireert ook een naam? Ik kan daar niets van in het boek vinden, maar misschien is dat maar goed ook, maakt het wat gewoner.”

4 april 2014 at 11:38

Anoniem

Reageer

“Kon niet wachten tot vakantie. Ben al begonnen in het boek ‘Bewustzijnstoestanden’. Wauw, veel herkenning zeg. En voelt zo waar wat erin staat tot nu toe. Heel goed dat het boek er is gekomen. Mooi dat Coen heeft doorgezet, dit boek moest er volgens mij gewoon komen. Goed van hem om alles zo eerlijk te brengen en openharted. Echt superrrr. Zal het boek zeker aanbevelen aan anderen om ze te helpen en steunen in hun proces naar hoger bewustzijn.”

4 april 2014 at 11:41

Anoniem

Reageer

“Ik ben meteen begonnen met lezen in jullie boek, kan het bijna niet wegleggen….”

4 april 2014 at 11:42

Anoniem

Reageer

“Heb jullie boek nog niet helemaal uit (ik ben bij chaos), maar ik wil even tussentijds laten weten dat ik zeer onder de indruk ben! Ik zal het iedereen aanraden.”

4 april 2014 at 11:42

Anoniem

Reageer

“Zo geweldig dat jullie je zo kwetsbaar op durven stellen waardoor wij allerlei antwoorden krijgen waar we veel aan hebben. Dank!

4 april 2014 at 11:42

Anoniem

Reageer

“Super, gaat vast een succes worden.”

4 april 2014 at 11:42

Anoniem

Reageer

“Gefeliciteerd met dit mooie insightvolle boek.
Ik hoop dat het vele mensen inzicht zal geven in het leven te leren zien zoals het werkelijk is!”

4 april 2014 at 11:45

Anoniem

Reageer

“Ik ben druk aan het lezen, ben nu bij het hoofdstuk dromen, maar ik wilde al even zeggen dat het heel veel met me doet. Heel veel weet je diep in je hart al, maar nu krijg ik kracht en moed. Er is zoveel herkenbaar. En er wordt zoveel duidelijk. Sommige onderwerpen zijn ook wel ingewikkeld en moeilijk te bevatten. Maar het helpt me ook om een heel belangrijke beslissing te nemen.
Ik vind het heel knap van jullie dat jullie dit boek hebben gecreëerd, petje af.”

4 april 2014 at 11:46

Anoniem

Reageer

“Dank voor jullie e-mail. Heb de inleiding gelezen en het boek spreekt mij zeer aan.
Nu al een tijd wat eenzijdig bezig met mijn werk en ik heb duidelijk behoefte aan wat tegengewicht op de weegschaal.
Uit jullie introductie kreeg ik sterk het gevoel dat veel vragen die ik mij stel in jullie boek worden beantwoord.”

4 april 2014 at 11:46

Anoniem

Reageer

“Mooi en helder. Wil het zeker uitlezen.
Ik vind vooral de vraagstelling heel open en eerlijk, en ik denk dat heel veel mensen hier wat aan zullen hebben. Zelf ben ik ook al een paar dingen tegen gekomen waarvan ik dacht: hee ja, zo zit dat natuurlijk.. “

4 april 2014 at 11:46

Anoniem

Reageer

“Bij elke vraag die je jezelf stelt is het antwoord ook aanwezig, zoals jullie zo mooi in het boek schrijven.
Het boek nodigt uit, zo van: het is heel dicht bij!
Het directe weten is een behoorlijke stap in onze evolutie, maar ieder heeft hier al wel eens contact mee gemaakt, ook al is het nog niet bewust.
Dat de wijsheid en inzichten die jullie hebben mogen ontvangen door mag werken in jullie gehele bestaan en jullie je omgeving hiermee mogen bezielen!”

4 april 2014 at 11:47

Jan Bommerez

Reageer

“Ik ben aan het lezen geslagen en vind het heel leesbaar materiaal. Wat me gerust stelt is dat er geen dogmatische stellingen worden genomen maar dat de paradox gerespecteerd blijft – vaak zegt het antwoord ja en nee – dat maakt me blij. Het is dit maar het is OOK dat. Mooi is dat.
Good stuff – thanks for sharing!”

4 april 2014 at 11:47

Anoniem

Reageer

“Wat het boek mij heeft opgeleverd is een concrete manier om de antwoorden in mijzelf te vinden, gewoon door een vraag te stellen waarop dan onmiddellijk het antwoord komt. Ik kan niet meer zeggen dat ik “het” niet weet, want ik blijk het gewoon wel te weten, het is een kwestie van vragen. Verder heb ik in je boek ook geleerd van een aantal antwoorden die jij kreeg op jouw vragen. Er waren hier en daar wat onderwerpen die voor mij te hoog gegrepen waren, maar dat komt later wel weer eens als ik het boek herlees.
Heel veel dank voor jullie vragen en antwoorden, mijn bewustzijn is er weer een stukje door verruimd.”

4 april 2014 at 11:47


Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *